Företaget

Dino Vulic har sedan företagets start 2011 erfarenhet från att både arrangera stora evenemang till att jobba med internationella medier.

Företaget har sin bas i Härnösand och drivs av Dino Vulic. Det började som ett renodlat fotoföretag, med i första hand dagspress och magasin som främsta kunder, men även företag. På företagets kundlista finns bland annat ESPN, TV4 och Aftonbladet.

Snart utvecklade sig verksamheten till att även producera rörligt material, med filmer för artister som Style of Eye och Mange Hellberg. Även matlagningsprogrammet ”Mat-tv med Charbel Gabbour” producerades i ett samarbete mellan Coop Forum och Allehanda Media.

I dag är verksamheten främst inriktad på event inom nöjesbranschen och arrangerar klubbar, festivaler och företagsfester. Exempel på arrangemang som Dino Vulic jobbat med är Hernö Winter Party och The Original Band The Abba Tribute

Främst jobbar han dock med Härnösands Stadsfest och Sundsvallsfestivalen, som han var med och grundade 2015, Sensommar!

Sensommar! blev genast en succé med drygt 4000 besökare premiär-året, med artister som Veronica Maggio, Maskinen och Style of Eye. Året därpå dubblades sedan festivaldagarna till två stycken. Det uttalade målet är att 2020 vara en av Norrlands största och bästa festivaler. Sundsvallsfestivalen äger rum i början av augusti på Fältet i Sundsvall.

Härnösands Stadsfest har en lång tradition, men har under de senaste åren förnyats och fått en nytändning och lockat med artister som Måns Zelmerlöf och Zara Larsson. Målet är dock fortfarande detsamma: det ska vara en fest för hela familjen. Och i juli varje år samlas familjerna på Mellanholmen i Härnösand för att njuta av musik, mat och umgänge.